Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους! Pink ribbon 2013

Όλοι μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!
Για ένατη χρονιά ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας (Dukas Chatzidukas) συνεργάζεται με την Estee Lauder στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού.


Από το 1992 η Estee Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος και αφοσίωση της εταιρίας είναι να νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού μέσα από την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα. Έχει ενημερώσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης μοιράζοντας επάνω από 120 εκατομμύρια ροζ κορδελάκια και ενημερωτικά έντυπα μέσα από τα σημεία πώλησης των προϊόντων της τα τελευταία χρόνια. Οι γυναίκες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και η τακτική εξέταση για την υγεία του στήθους δεν αποτελεί πλέον ταμπού.

Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου, ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out όπως και με τα βραχιόλια όλων των επόμενων ετών! Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε στα φετινά βραχιόλια το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) που είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του. Είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το ανδρικό, σε μαύρο οικολογικό δέρμα και αυτό, με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS.

Η φετινή καμπάνια είναι για μας η πιο ξεχωριστή έως τώρα! Πρωταγωνίστριες για την προώθηση του βραχιολιού είναι οι πρωταγωνίστριες της ζωής! Πέντε κυρίες που βγήκαν νικήτριες με το θάρρος, την δύναμη και την αισιοδοξία τους. Πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες – ο καθένας στον χώρο του: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας….

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ευρυδίκη @ Lemon tree espresso bar

Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε αλλά εμείς δεν πτοούμαστε!  Θα καλωσορίσουμε το Φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο !
Σας  έχουμε πρόταση λοιπόν! Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το  Lemon Tree espresso bar  στο Μενίδι, θα φιλοξενήσει την αγαπημένη όλων Ευρυδίκη και το style in Athens θα είναι εκεί!!  

Fashion news: Την εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας θα επιμεληθούν, για ακόμα μια φορά, τα παιδιά του αγαπημένου μας brand The Basement BY A2L!!!!!!!  


Να είστε όλοι εκεί !