Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Beautytestbox - vintage t-shirts!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επιτέλους ύστερα από έναν μήνα καταφέραμε να αφήσουμε για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις και επιστρέφουμε με ολοκαίνουριο post για τη νέα προσπάθεια του αγαπημένου μας beautytestbox!!! <3  
Όλες σίγουρα αναγνωρίζετε το "μαγικό" κόκκινο κουτί, σήμα κατατεθέν της εταιρίας! Σήμερα λοιπόν είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα κορίτσια του brand στη νέα τους προσπάθεια!! Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν την πρώτη τους σειρά γυναικείων  t-shirt με vintage τύπωμα, από οργανικό βαμβάκι! Τα δοκιμάσαμε και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! 
Το υλικό της μπλούζας σας επιτρέπει να διαμορφώσετε εσείς το στυλ που επιθυμείτε. Χωρίς πλαϊνές ραφές, μπορείτε με ένα απλό ψαλίδι να κοντύνετε το μάκρος, τα μανίκια ή να αλλάξετε σχήμα στη λαιμόκοψη, χωρίς να δημιουργηθούν ξέφτια στις άκρες. Το ύφασμα γυρνά ελαφρώς προς την εξωτερική πλευρά αμέσως μετά την κοπή του.Αξίζει ακόμα να σημειώσουμε πως η παραγωγή των προϊόντων Beautytestbox είναι οικολογική με χρώματα και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και η εκτύπωσή τους έγινε στην Ελλάδα!!! 

Πάρτε μια γεύση ! 

Όλα τα σχέδια της συλλογής είναι διαθέσιμα εδώ! 





Η δική μου επιλογή!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο beautytestbox και στο sismade!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου